Kjempespennende mot Gimle Skjold!

Første periode ble helt jevn. Vi scoret stort sett annen hver gang og ”tilfeldigvis” var det vi som satte den siste og fikk dermed lede 12-10 etter første periode. For oss hadde spesielt Espen en god periode her. Han satte 10 av våre 12 poeng.

Andre periode ble langt fra jevn. Gimleguttene overtok hele showet. De kjørte over oss jevnt og trutt og vant perioden så klart som 13-2. Da hjalp det lite at vi hadde to poengs ledelse. Det så stygt ut (14-23) foran andre halvdel.

Men kjempe kan vi, og etter at Omar hadde fått roet seg litt ned igjen ga han sine instrukser på hvordan dette skulle snues. Om det var dette eller annet som gjorde utslaget skal være usagt, men hadde andre periode vært Gimles så ble i hvert fall tredje vår. Vi jobbet hardt hele veien og vant perioden 16-4. Og nå var det plutselig vi som var tilbake i ledelsen foran fjerde og siste periode, dog bare med fattige tre poeng (30-27), og kampen var så langt i fra avgjort. Det var et slag i ”tryne” for noen av Gimlespillerne å miste den klare ledelsen, men Helge fikk samlet troppene sine og alle var klare til å slå hardt tilbake i siste periode. Og det gjorde de, men heldigvis for oss kom spurten deres litt for seint. Vi sèg ifra i starten på perioden og hadde opparbeidet oss en ledelse på 7 poeng like før slutt. Da trodde vi kanskje at vi var i mål (?). Det visste Gimlespillerne at de ikke var og satte 6 kjappe poeng like før slutt. Skulle det glippe for oss likevel? Nei, denne gang ble vi (kanskje) reddet av ”gong-gongen”. Tiden var i hvert fall ute og vi hadde vunnet med knappest mulig margin (40-39).

Espen scoret igjen 20 poeng (som i første kampen), Petter hadde 7, Paal 5, Ephrem 4 og Lars og Rune 2 hver. Hos Gimle var det Kristian og Simon som toppet med 10 hver, Joakim hadde 6, Ivar 4, Kristoffer 3, og Eirik, Olav og Matias 2 hver.

Atter en jevn og spennende kamp mot Gimle Skjold, men så tett som dette har det vel ikke vært før. Lagene skal møtes igjen i Gimlehallen om nøyaktig tre uker (17.februar kl 11.00). Vil noen se en spennende kamp er det bare å stille der. Og til dere Gimlegutter: Nå er dere så gode at nå kan dere trygt slappe av litt. Noen gode DVD’er med litt (mye!!) chips og cola er tingen nå som det er så mye snø ute. Play Station er heller ikke å forakte. Det kommer stadig spennende, nye spill som er vel verdt å prøve. Skal det bli like gøy i fortsettelsen (for oss) bør dere satse mye mer på slike aktiviteter.