Full guff fra start mot Gimle Steinerskolen!

Etter midtpausen startet vi ikke like bra som i begynnelsen av kampen. Dette tror vi har sammenheng med at vi ledet ganske klart (28-12), men selvsagt har innbytte også noe med dette å gjøre. Tredjeperioden tapte vi i hvert fall 9-6, men ledelsen var fortsatt relativt betryggende med 13 poeng (21-34), så vi gledet oss til siste periode. Og det hadde vi grunn til. Flott spill fra begge lag og mange poeng (12-17) gjorde at det var moro å se på.

Seieren ble til slutt på 18 poeng (33-51) og det var i overkant av det vi hadde forventet. Så vidt vi husker har vi bare spilt mot Gi-Ste en gang før (for to år siden?) og da vant vi med ca 20 poeng. Men vanligvis blir det større forskjeller på yngre lag og dette jevner seg ofte ut når spillerne har spilt noen år og fått litt mer rutine. Så dette resultatet er vi svært godt fornøyde med.

Hos oss hadde Espen 20 poeng, Petter 10, Paal 7, Ephrem 6, Lars 4 og Rune 2. Det gir to poeng mindre enn det vi scoret totalt i kampen og disse to siste var det enten Lars eller Petter som hadde.

Hos Gimle Steinerskolen toppet Jan Petter med 14 poeng, Nic hadde 10, Kyrre 6 og Johannes 3. Det var bare Jan Petter og Kyrre som scoret for Gimle fra kampstart og frem til slutten av tredje periode. I samme tidsrom hadde fem av våre spillere notert seg på scoringslisten. Det tar vi som et godt tegn for oss. Av skjema ser vi også at Nic ikke ”våknet” før på slutten av kampen (kanskje han ikke var innpå så mye?), men da våknet han til gjengjeld skikkelig. Han satte de to siste i tredje periode for Gimle og 8 av 12 i fjerde. Meget flott spilt.

Kampoppsettet for miniserien i vinter viser at vi skal spille to kamper (borte/hjemme) mot noen lag men bare èn kamp mot andre (?). Gi-Ste er et av de lagene vi bare skal møte èn gang. Men vi møtes nok igjen neste år og da på stor bane. Spennende.