Klar J90-seier mot Loddefjord

Loddefjords J90-jenter er et lag vi vanligvis slår. Men vi er fullstendig klar over at de har kapasitet på gode dager til å kjempe jevnt med oss så det er alltid med en viss spenning vi møter dem. Tror også Geir'en (treneren) betyr spesielt mye for dem. De spiller i hvert
fall alltid klart best med ham på benken.
Og der var han i lørdagens kamp i Bjarghallen. Da hadde vi allerede møtt en del av de samme spillerne i en 89-kamp tidligere på dagen og vi var klar fra første kast. Etter at de ledet 3-2 overtok vi fullstendig og gikk opp til 20-3. I denne perioden bommet vi i tillegg på 10 (!) straffer. Så fikk de kvittere to ganger og vi gikk til første pause med en 20-7 ledelse.
Andre periode ble nesten helt jevn. Det virket som om Birgitte (bildet) og de andre KBBK-jentene var fornøyde med den klare ledelsen og perioden endte 19-16 til oss.
Men Thomas (treneren vår) var ikke helt fornøyd og mante jentene til å stå på videre. De tok han på ordet og i tredje periode var vi på sporet igjen. 18-6 var omtrent som første periode og det var ikke lenger tvil om hvor seieren ville havne. Loddefjord-jentene skjønte nok og at mulighetene for et hederlig knepent tap var ute. Det virket som de ga litt opp i siste periode og vi fikk nesten gjøre som vi ville. På slutten hadde vi en periode der vi gikk fra 69 til 90 poeng uten at de satte ett. Det førte til at seieren ble såpass stor som 90-37. Det var overraskende for oss, men vi vet at neste gang må vi være forberedt på jevn kamp igjen. Loddefjord jobber godt og har noe på gang.
Mestscorende denne gang ble Katrine (24). Kanskje mest positivt var likevel Birgitte med sine 19 poeng. Det må vel være rekord for henne. Bursdags"barnet" Ane Z hadde 18 og best av 91'erne ble Marte med 12 poeng. Bilder fra kampen finner du i jentenes