Andrea tilbake i kamp!

Endelig er Andrea tilbake på banen. Hun har riktignok vært på trening en kort periode, men idag var hun å se i kamp igjen. Hun har som kjent hatt flere "gode grunner" til ikke å spille de siste månedene. Både kyssesyken og et svært kraftig overtråkk har gjort at hun har måtte ta det meget rolig en periode. Men nå er ventetiden over, både for Andrea og oss. Litt mer nølende enn vi er vant med og ikke helt med det samme rykket, men det er bare et tidsspørsmål før alt er på plass igjen. Vi gleder oss til fortsettelsen. (Se forresten referat fra kampen i dag i J89-blog'en).
Arve
0 Comments

Gimle er fornøyd med innsatsen til Katrine!

Gimle skriver rosende om Katrine på sine hjemmesider. Hun fremheves faktisk som et absolutt pluss i kampen mot Ytrebygda! Se oppslaget på Gimles hjemmesider HER.
0 Comments

Lett match for jentene mot Hop lørdag!

Det var liten tvil om hvem som var best da Kirkevoll J90
møtte Hop i Bjarghallen på lørdag. Faktisk scoret våre jenter mer enn 3 ganger så mye som gjestene og det var aldri noen tvil om hvordan dette skulle ende. Til slutt sto det da også 68-22 på tavlen og J90 er dermed fortsatt ubeseiret i serien så langt! Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor når man ser dem spille. Her er det tæl og innsatsviljen som dominerer og det "gis ikke ved dørene".
Teknisk sett spilles det også bra og det går ofte hardt ut over motstandernes kampmoral. Det er også et lite ekstrapoeng at 91-jentene også ofte styrker dette laget. Ane, Petra , Krisitna og Marte var absolutt gode hjelpere til Katrine, Ane og resten av 90-jentene i dag. Se for vrig mange andre bilder fra kampen i fotoalbumet til Jenter 90! Nå gleder vi oss til den neste kampen som går mot Ytrebygda om 14 dager. Da møter de to beste lagene hverandre for første gang i år!
Og DA bør det bli det liv i Bjarghallen!!
Ole Tom.
0 Comments

Katrine satte sine første...

Katrine satte sine første poeng i eliteserien for kvinner idag. Gimle slo Ytrebygda 89-33 i Sandslihallen i ettermiddag. Brent (Gimles trener) lot de "nestbeste" få mye spilletid og deriblant Katrine. Allerede i første periode fikk hun sine første "elitepoeng". Seinere i kampen var hun flere ganger nær, men vi måtte vente til slutten før hun økte sin (og Gimles) beholdning. Tre sekunder før slutt ble hun feilet og satte begge skuddene. Dermed ble fangsten 4, noe hun var "stort sett" fornøyd med selv. Dermed har Kirkevoll brutt enda en "barriere" ved å ha en spiller som tar poeng i toppdivisjonen. Vi tror heller ikke det har skjedd så mange ganger før at en 15-åring har tatt poeng for Gimle i EK-serien, men kanskje tar vi feil. Uansett: Gratulerer, Katrine!
Arve
0 Comments