Kirkevoll-jenter på landslagssamling

I forbindelse med samlingen for kandidater til landslaget for jenter -90 (bildet), skulle alle de tilreisende Østlandsjentene bo privat hos Bergensspillerne. De to Askerspillerne Caroline Hannisdal og Susanne Myhre (til høyre) bodde hos Kirkevollspiller Katrine denne helgen.
Vi ble tatt veldig godt imot og har hatt det veldig fint her hos Katrine. Familien har også vært veldig hyggelige. Håper dere synes vi har oppført oss bra. Tusen takk for oss! Vi kommer gjerne igjen".
(Tro det eller ei, men de har skrevet det selv!).
Joda, dere oppførte dere upåklagelig. Bare hyggelig fra ende til annen. Ingen problemer med slike folk i huset. Vi tror Morten og Terje kjørte dem bra hardt. Det var i hvert fall overraskende at alle tre jentene gikk og la seg mellom halv ti og ti på lørdagskvelden! Likevel klarte vi å komme nesten 10min for seint til treningen søndag. Det er for dårlig! Pappaen får ta mesteparten av skylden.
Med så mange unge damer i huset burde han ha beregnet mer tid til morgenstell.
Vi krysser fingrene for våre spillere og for de to fra \"fillialen\" vår i Asker og håper flest mulig får være med videre.

Hilsen "Resten av familien til Katrine"
(PS: Bildene ligger i full-format i
Jenter-90 sitt fotoalbum.... red. anm)
0 Comments

Klar J90-seier mot Loddefjord

Loddefjords J90-jenter er et lag vi vanligvis slår. Men vi er fullstendig klar over at de har kapasitet på gode dager til å kjempe jevnt med oss så det er alltid med en viss spenning vi møter dem. Tror også Geir'en (treneren) betyr spesielt mye for dem. De spiller i hvert
fall alltid klart best med ham på benken.
Og der var han i lørdagens kamp i Bjarghallen. Da hadde vi allerede møtt en del av de samme spillerne i en 89-kamp tidligere på dagen og vi var klar fra første kast. Etter at de ledet 3-2 overtok vi fullstendig og gikk opp til 20-3. I denne perioden bommet vi i tillegg på 10 (!) straffer. Så fikk de kvittere to ganger og vi gikk til første pause med en 20-7 ledelse.
Andre periode ble nesten helt jevn. Det virket som om Birgitte (bildet) og de andre KBBK-jentene var fornøyde med den klare ledelsen og perioden endte 19-16 til oss.
Men Thomas (treneren vår) var ikke helt fornøyd og mante jentene til å stå på videre. De tok han på ordet og i tredje periode var vi på sporet igjen. 18-6 var omtrent som første periode og det var ikke lenger tvil om hvor seieren ville havne. Loddefjord-jentene skjønte nok og at mulighetene for et hederlig knepent tap var ute. Det virket som de ga litt opp i siste periode og vi fikk nesten gjøre som vi ville. På slutten hadde vi en periode der vi gikk fra 69 til 90 poeng uten at de satte ett. Det førte til at seieren ble såpass stor som 90-37. Det var overraskende for oss, men vi vet at neste gang må vi være forberedt på jevn kamp igjen. Loddefjord jobber godt og har noe på gang.
Mestscorende denne gang ble Katrine (24). Kanskje mest positivt var likevel Birgitte med sine 19 poeng. Det må vel være rekord for henne. Bursdags"barnet" Ane Z hadde 18 og best av 91'erne ble Marte med 12 poeng. Bilder fra kampen finner du i jentenes
fotoalbum!
Arve
0 Comments

Ane har bursdag!!

Ane feiret bursdag i Bjarghallen i dag med å slå Loddefjord. 16 år er basket-talentet fra Kirkevoll blitt og de andre jentene hadde med en aldri så liten "tiara" som hun måtte bære mellom kampene i går. På bildet ser vi Ane i typisk posisjon - i full fart mot en scoring, sikkert!
Gratulerer med dagen, Ane!!
Ole Tom
0 Comments

Jentene leverer varene!

Jenter -90 har idag spilt kamp mot Askøy i Askøy Forum. Askøy har i år vært det svakeste laget i serien og står så langt uten seire. På grunn av planleggingsdag i skolen på fredag var det også noen av deres spillerne som hadde reist på fjellet o.l. De kunne derfor bare stille med fem spillere og det ble etter hvert lett match for våre jenter. Vi var flere hakk bedre hele veien og periodesifrene 8-24, 7-23, 6-31 og 6-32 ga sluttresultat 27-110.

Vi hadde en typisk "Kirkevoll-start" på kampen. Liten og daff oppvarming, dårlig skjerping og litt tam innsats. Det går mot relativt svake motstandere, men dette må vi bare bli bedre på. Det er for dumt å tape kamper bare fordi vi sløver i starten.
En annen ting vi bør bli bedre på er nærskudd. I dag traff vi kanskje på hvert fjerde. Likeledes med straffene: 6 av 24 skulle bli 25%. På dette nivå burde det være minst 50-60%. Her må det trenes mer!
Det virker kanskje underlig at vi klager med slike sluttsifre, men vi må sammenlikne oss med de beste og ikke alltid med dem vi spiller mot. Mye bra var det selvsagt også å se. Den som utmerket seg mest idag var Ane Z. (bildet). Hun jobbet godt hele kampen med mange flotte scoringer og stoppet ikke før hun hadde skaffet oss 36 (!) poeng. Godt også å se at Andrea nærmer seg "gammel" form og at Martine EB forsatt er lysten på spill og ikke har glemt "gamle" kunster. 10 poeng ble det på hver av dem idag. Betryggende også å se at vi kan spe på med mange spillere fra 91-laget uten at det svekker oss i det hele tatt. 
Thomas (treneren vår) skulle i utgangspunktet ikke lede laget idag fordi han skulle til Stavanger og spille kamp selv. Men klar til å gå ombord på Flesland fikk de melding om at kampen var avlyst. Han kastet seg i bilen og nådde siste halvdel av kampen. Slik interesse og innsats liker vi!
Konklusjon: La oss kose oss over fin kamp idag uten å miste bakkekontakten. Vi må jobbe hardt videre både på trening og kamper  for å stå best mulig rustet når motstanden øker. Og det gjør den ganske snart. Allerede neste helg er vi klare for større oppgaver.
Arve
0 Comments

Jenter-90 topper tabellen!

Jenter 90 topper sin tabell! Du finner alle resultatene på lagets egne sider under "kamper og resultater". Tabellen, slik den er akkurat nå, ser du her:
0 Comments