Så er vi igang igjen!!

Lørdag var det duket for sesongens første kamp i 90-serien. Vi møtte Brattholmen i Bildøyhallen. Det er et lag vi har hatt et godt tak på tidligere. Også denne gangen skulle det vise seg å bli lett match for våre jenter. Brattholmen led nok litt ekstra over mangelen på et par av sine sentrale spillere. Vi fikk en litt treg start der vi slet med å få hull på deres soneforsvar. Vi klarte ikke mer enn 13 poeng i første periode. Etterhvert fikk vi opp intensiteten og kombinert med raskt pasningsspill begynnte poengene å renne inn.
Dette er en lærdom vi må ta med oss videre. Flere og flere lag spiller soneforsvar, da er det avgjørende for oss å svinge ballen raskt fra side til side i angrep for å åpne opp forsvarssonen.
Katrine så ut som hun hadde funnet frem et ekstra gir i denne kampen og ble lagets toppscorer etter veldig god uttelling både på nærskudd og langskudd. Treffprosenten må ha vært veldig høy!
I denne kampen fikk Alexandra sin debut i seriesammenheng og hun scoret sine første poeng. På slutten av kampen var hun knallhard under kurven og vant flere returer, akkurat som hun hadde fått beskjed om!
Etter en god laginnsats endte sifrene på 11 - 106 og sesongens første seier i serien for oss.

Thomas.
0 Comments