Katrine fikk NM-gull med Gimle!!

Søndag spilte Gimle sin siste EK-kamp i grunnserien. Etter bare seire så langt i sesongen forventet alle at også Bærums Verk skulle bli slått i siste kampen. Og det begynte veldig bra. Hennimot årsbeste i første periode førte til at det stod hele 29-11 til første pause. Men så begynte det å "butte". Kanskje var det tilstedeværelsen av BTV, aviser, sponsorer og prominente gjester og alles høye forventninger til hjemmelaget som gav litt nerver. I hvert fall ble det litt "norsk OL-stemning" en stund (les: "stang ut") og usikkerheten begynte å bre seg. Var det virkelig mulig å tape for et norsk lag likevel? Andre periode tapte de 21-23 og tredje enda litt mer (13-19). I siste periode var ledelsen helt nede i seks poeng, men da øynet BV-jentene muligheten for en liten sensasjon. Og det taklet de ikke. Spesielt kokte det litt over hos ene PG-en deres som gjorde en del dumme feil mot slutten. Det gav Gimlejentene muligheten til å avgjøre det hele. De takket og bukket (eller neide?) og det hele endte med en 15-poengsseier (82-67). Da var alt igjen som det skulle være og alle gjestene, pressen, sponsorene, Brent og spillerne var fornøyde.
Etterpå var det pizza og brus både til spillere og publikum.