YTREBYGDA - KIRKEVOLL 1

I utgangspunktet er det ni spillere på Kirkevoll 1, men med to som var syke, en med skade i fingeren og en som ikke stilte, var det fem stykker som var klare til kamp mot Ytrebygda søndag: Lene, Katarina, Oda, Signe, Tonje. I tillegg fikk vi hjelp fra Susanne slik at vi hadde innbytter. Ytrebygda er ubeseiret så langt i sesongen, og slo sist lørdag Kirkevoll 2 med hele 95-5. Kirkevoll kom dårlig ut i denne kampen og Ytrebygda ledet 11-0 før våre jenter fikk sine første poeng, og første periode endte 17-4. Deretter og ut var kampen noenlunde jevnspilt, men med et overtak til Ytrebygda. Perioderesultatene ble  videre 15-9, 15-13 og 14-11  og kampen endte 61-37 til Ytrebygda.
 
Statistikk fra kampen:
  • Poeng: Signe 11, Lene 9, Katarina 7 (ny rekord), Oda 6, Tonje 2 og Susanne 2.
  • Straffer: Lene 1/2, Katarina 1/2, Signe 1/2, Tonje 0/2, til sammen 3/8 (38%)
  • Returer: Tonje 7, Lene 5, Signe 5, Katarina 5, Oda 2
  • ”Steals”: Tonje 4, Lene 3, Katarina 2, Signe 2, Oda 1
  • ”Turnovers”: Tonje 7, Susanne 5, Signe 4, Oda 3, Lene 1, Katarina 1, tilsammen 21 altså 42 mulige poeng!
 
På Ytrebygda hadde Victoria 21 poeng, Annelin 18 og Fiona 13.
 
Kirkevolljentene spilte sin kanskje beste kamp hittil og 37 poeng er nok en gang ny rekord. I forrige kamp for en drøy måned siden tapte vi 75-23, så dette var en klar forbedring. Forsvarsspillet satt i perioder veldig bra og Ytrebygda brukte flere ganger opp mot 24 sekunder på angrepene sine. Vi har fått flere spillere som nå kan føre ball med en viss trygghet, og det gjør det vanskeligere for motstanderne i forhold til å stoppe oss på innspill, samt at det gir god variasjon fremover. Vi trenger å jobbe med utboksing og returtaking – hadde det fungert bedre ville kampen blitt enda jevnere.
 
Neste kamp for Kirkevoll 1 er mot Gimle 2 i Bjarghallen om lørdag om tre uker. For Kirkevoll 2 er det allerede neste lørdag kamp mot Gimle 2 i Bjarghallen klokken 10.30.
Jon
0 Comments

KIRKEVOLL-2 MOT YTREBYGDA 3

Siste kamp var Kirkevoll 2 (J94) mot Ytrebygda. Dette laget er som nevnt ubeseiret og forrige kamp endte med tap 127-14. Bedre gikk det ikke denne gang – det endte med tap 95-5. På Kirkevoll spilte Amalie, Vilde, Malin, Susanne, Hilde og Siri (som kjører seg fast i 2 YBBK-spillere på bildet).  Poengene ble scoret av Malin 3 og Susanne 2. Straffestatistikken:  Malin 1/6 og Amalie 0/2. Her er det bare å konstatere at dette ikke var en bra kamp og humøret og motivasjonen var langt fra på topp for flere. Litt få med bare seks spillere, men det kan virke litt uforståelig at spillere som er vant til å trene en time eller mer blir så voldsomt sliten etter fire minutter på banen … . Oppsummert kan vi si at det i dag så ut som om Kirkevoll 1 er førstelag og Kirkevoll 2 er andrelaget, og spesielt de som ønsker å være med i et toppet lag videre bør vurdere egen prestasjon og innsats etter denne kampen.
Flere bilder fra kampen HER.
Jon
0 Comments

KIRKEVOLL J94-1 MOT ASKØY

Jentelagene våre spilte tre kamper lørdag i Bjarghallen. Først ut var Tonje (bildet) og de andre jentene på J94 Kirkevoll 1 mot Askøy.  Dette er et lag vi har et håp om å slå i år, basert på resultatene så langt. Vant vi kampen ville vi også gå forbi på tabellen. Askøy kom imidlertid best i gang og gikk opp til 8-0. Etter hvert fikk Kirkevolljentene summet seg litt, og første periode endte 12-7 til Askøy.  Utover i andre periode tok Kirkevoll innpå og ved halvspilt periode stod det 18-18 – dette så ut til å bli en spennende kamp! Derfra og ut kampen krøp imidlertid Askøy ifra, og etter tredje periode stod det 35-25 til Askøy. I siste periode raknet det litt for slitne Kirkevoll jenter og Askøy vant til slutt 56-35.
 
På Kirkevoll 1 spilte Siri, Lene, Signe, Malin, Tonje og Iren. Oda og Katarina manglet, og med en av disse på laget kunne kanskje resultatet blitt annerledes? Seks personer er litt i minste laget i jevne kamper. Malin Herfindal førte kampstatistikk, og den ser slik ut:
  • Poeng: Signe: 15, Malin 9, Lene 9, Iren 2.
  • Straffer: Signe 3/4, Lene 1/2, Malin 1/4, Siri 0/2 . Til sammen 5 av 12.
  • Returer: Signe 10, Tonje 7 (!), Malin 5, Siri 4, Lene 2, Iren 1.
  • ”Steals”: Signe 6, Lene 4, Tonje 3.
  • ”Turnovers”: Lene 10, Siri 4, Signe 4, Iren 3, Malin 3, Tonje 1 (!). Til sammen 25 ganger, altså 50 mulige poeng!
Utviklingen i årets serie viser 21 – 23 – 25 – 35 scorte poeng poeng for Kirkevoll 1, hvis vi ser bort ifra internoppgjørene der de har seiret. Rekorden i fjor var så vidt jeg husker 14. Så det er all grunn til å si at vi fortsatt tar innpå motstanderlagene. Det viste også kampene i julecupen. Signe, Lene og Malin er relativt stabile poengplukkere, og Tonje gjør i tillegg en glimrende forsvarsjobb. I tillegg spiller også Siri og Iren (bildet) stadig bedre, så dette begynner å ligne på et lag. Neste kamp er for øvrig mot ubeseirede Ytrebygda søndag om en uke.

Bilder fra kampen finner du
HER.
Jon
0 Comments