KAMP MOT BØNES

Forrige kamp mot Bønes som ble spilt helt i starten av sesongen tapte vi 27-59. Men slik som lagets utvikling har vært så langt i årets sesong, så vi for oss et mer spennende oppgjør denne gangen. Dessverre stilte bare Bønes med 5 spillere hvor en av dem var litt syk og spilte deler av kampen bare på den ene halvdelen av banen. Selv om bøneslaget var litt redusert i denne kampen gjorde Kirkevolljentene en god kamp og vant kontrollert 36-52.

Det var en flott lagseier. Alle spillerne notere seg med poeng og spilte bra. Det var en helt annen innsats blant jentene enn det jeg har sett før. Vi er blitt mye tøffere i dueller og kjemper hardere etter løse baller. I denne kampen vil jeg skryte spesielt av Malin som endelig har begynt å bruke farten sin. Hun er blitt en sterk driver og hadde hele 6 steals i denne kampen.

I tidligere kamper har returene vært veldig avgjørende for resultatet. I bøneskampen syner jeg at dette var noe bedre, men vi kan fortsatt bli flinkere på utblokking i forsvar.

Nå ser vi fram til en basketfylt jul med kvalifiseringskamper til U16-NM og Julecupen i romjulen. Det blir spennende!

Poengfordeling: Siri 2, Malin H 12, Lene 10, Signe 14, Oda 8, Veronica 4, Tonje 2
Jan Petter og Jon-Kåre tok noen flere bilder som du finner HER.
Katrine

GOD KAMP MOT TYSVÆR TROSS TAP!

Lørdag 12.desember var det kamp for U-16 jentene mot Tysvær i Tysværtunet idrettshall. Tysvær ligger øverst på tabellen i B-serien, og vi tapte stort 58 -18 i kamp mot dem 1.november. Imidlertid var dette en dårlig kamp fra Kirkevoll sin side, og jentene var innstilt på å revansjere det tapet. Målet vårt i år er å vinne halvparten av kampene, og å spille jevnt mot alle lage i serien.

Kampen utviklet seg relativt jevnt, der Tysvær vant første periode og Kirkevoll vant de to neste ,slik at det stod 32-29 til Tysvær etter tre perioder. I fjerde periode dro Tysvær i fra og vant til slutt relativt komfortabelt 46-35.  Tross tapet var dette en jevnspilt kamp, og fin stigning i forhold til forrige kamp mot Tysvær. Susanne var dagens mest uheldige, og brakk fingeren under oppvarmingen, og ble dermed sittende å se på hele kampen. Med bare fem spillere igjen var nettopp det kanskje  utslagsgivende i dag.

På Kirkevoll spilte Signe (13p), Lene (16p), Oda (4p), Malin (2p), og Siri. Lene har tatt et stort steg videre i år og det er ikke tilfeldig at hun scoret mest i denne kampen. Hun er i tillegg aggressiv i forsvar og gjør en del ”steals”. Straffeprosenten for laget (3 av 4) i kampen var heldigvis bedre enn forrige kamp.

Tross tapet gjør altså Kirkevoll en godkjent kamp. Målet for neste kamp mot Tysvær må helt klart være å vinne. Det er for øvrig ikke før 21.mars. Før det kommer kamp mot Bønes 13.desember og U16 kvalifisering til helgen.