Skuffende oppmøte i Slåtthaughallen 11. november!

Denne kampen hadde jeg gledet meg til siden det gikk så bra helgen før, Tina(lagleder), Emily, Linn og jeg møtte om i Slåtthaughallen klokken 08.45 en lørdags morgen jeg hadde til og med droppet min egen kamp for å laglede dere i og med at dere i fjord kom å klagde på at jeg ikke stilte på en kamp pga min egen kamp, det er riktig at jeg som trener skal stille på alle deres kampen men da forventer jeg at dere også stiller, det går fint an å spille en kamp der det er 7-8 spillere
men ingen lagleder men det er faktisk umulig å spille en kamp med en lagleder og ingen(2) spillere!
Jeg vet dere fikk beskjed sent pga arbeidsuken men dere fikk beskjed kvelden før og mange av dere sa dere skulle komme det er veldig flaut og ikke minst surt og måtte gå til treneren til det andre laget at dere vinner 20-0 og vi må betale bot for mine spillere ikke GADD å komme( vet at caroline stilte men det akkurat til kampstart og da hadde vi gått og at martine var syk) det kan komme ting i veien for kamper men da må dere gi beskjed så vi får til en løsning, selv om dere fikk beskjed sent er det egentlig ingen unnskyldning alle kampene står på www.hordaland.basket.no. Det er ikke meningen å kjefte men dere sa at dere ikke likte å møte på kamp uten trener, men da kan jeg bare si at jeg liker ikke å møte på kamp uten spillere heller og hvertfall ikke når unnskyldningen var at mange av dere ikke gadd.
Håper det bedrer seg!
Anne Marte
0 Comments

Kamp 04.11.06 Bjarghallen

Bra kamp selv om vi tapte. Med alle spillerene frisk og opplagt tilstede tar vi de neste gang! 7 av 8 spillere stilte til denne kampen grunnen til at vi ikke var
fulltallig var sykdom. Caroline kunne ikke stille, men de som var spilte det beste de kunne - i hvert fall nesten!
Vi spilte mot Loddefjord; de samme vi traff i kvartfinalen i åpningscupen. De slo oss den gang og de slo oss nå, men det er ikke mye og jeg er sikker på at vi kan slå de. De fleste av jentene var egentlig på konfirmantleir men fikk ta fri for å spille kamp, men de hadde "sovet" en natt på gulvet på en skole og var dermed ikke helt opplagt. Martine hadde lagt nærmt vinduet og hadde blitt litt syk og når Martine sier hun er syk er hun virkelig det, men litt forkjølelse og feber stopper ikke Martine fra å spille. Hun spilte to hele omganger og fikk ballen i nettet 4 ganger og lagde dermed 5 poeng siden den ene gangen var en and1 (bonus skuddHappy.
Emily fikk like mange poeng som Martine. Lene sto for 2 av poengene, Cathinka 1 poeng på straffe, Mai-tonje 5 poeng, Susanne 1 poeng og Linn fikk flest baller oppi kurven, hun fikk 9 poeng.
Kampen endte 28-33 det er ikke mange poengene i forskjell, neste gang tar vi deHappy
Anna Marte
0 Comments