J92 med klar seier over Bønes

Emily (bildet til høyre) scoret flest poeng i helgens kamp mot Bønes i Bjarghallen. I de to første omgangene hang Bønes greit med og det sto 12-12 på tavlen, men etter pausen satte jentene fart og Emily prikket inn en rekke scoringer som fikk Kirkevoll i ledelse med 22 mot 16 poeng. i siste omgang delte Maj-Tonje og Linn (bildet under) på scoringene og vi økte ledelsen slik at kampen endte med 34 poeng til KBBK og 20 til Bønes.
Vi har mye å hente på returene og hadde nok kunnet forhindret/plukket poeng hvis jentene hadde vært mer villige til å forutse returen, løfte armene og hoppe opp for å møte ballen. Her skorter det en del og treningene fremover bør fokusere litt på disse tingene. Vi har sett disse svakhetene i flere kamper. Likevel spiller vi til tider veldig bra og det endre ofte godt. Ikke minst takket være treffsikre Emily som får ballen i kurven stadig vekk. I denne kampen scoret hun 14 av Kirkevolls 34 poeng!
Det er artig å se på disse jentene når de spiller basket - det er glimt i øyet og god innsats så lenge kreftene holder. Vi har tidligere også sett at de kan kjempe etter at kreftene tar slutt, men som regel synes det litt for godt litt ut i kampen at kondisen kunne vært litt bedre. Særlig røyner det på når vi møter jevngoode eller bedre lag som står distansen bedre enn vi gjør. Tross dette endte det altså med seier i dag og en god inngang til påskeferien!
Det ligger flere bilder fra kampen i jentenes fotoalbum.