Jenter 92 vant igjen!

Det ble seier mot Bønes med hele 43-9 i dag i Bøneshallen. Jentene leverte varene, og selv om det er en del å hente på teknikken var det ingenting å si på innsatsen i dagens kamp. Bønesjentene fikk ikke helt uttelling under kurven. Det visste vi å utnytte og KBBK fikk nettkjenning på mange flere skudd. Returene på bomskuddene er det imidlertid all grunn til å forbedre seg på,
jenter. Det fikser dere til neste kamp!
En spretten ung dame får representere innsatsen i dagens kamp. Mange flere bilder i jentenes fotoalbum!
Ole Tom
0 Comments

Kamp mot Hop 1

Kampen mot Hop1 i Bjarghallen lørdag ble en etterlengtet seier for J92 laget. Vi ledet første og andre omgang men tredje omgang ble vi hengende litt etter. Vi spilte bra og kom sterkt tilbake etter time-out i siste omgang. Vi vant med to poeng der stillingen ble 22-20 og er fornøyd med detHappy