J92 fikk strukket seg ordentlig mot HOP

Martine (bildet) og de andre jentene fikk strukket seg ordentlig mot Hop sist lørdag. Denne gangen stilte Kirkevolljentene med nok folk, men manglet det lille ekstra på innsatssiden som gjorde at de spilte så godt på forrige hjemmekamp. Første og siste omgang var ikke så verst, men det som skjedde mellom der var ikke så bra. Da raknet det nemlig både hva angikk forsvars- og angrepsspill.
Etter første periode sto det 12 til gjestene og 8 til KBBK. Ikke så verst utgangspunkt når vi vet hvordan disse jentene kan kjempe på en god dag. Men den dagen var ikke der på lørdag.... 2. og 3. omgang endte til sammen med 23 poeng til Hop og 2 til Kirkevoll. Da hjelper det ikke at vi var a poeng i siste omgang (12-12); det ender dessverre ganske ille med hele 47 poeng til Hop og 24 til hjemmelaget.

Hva er det som går galt, da? Nå er ikke jeg noen veldig basket-kyndig person, men fra sidelinjen er det åpenbart at en del av viljen fra forrige hjemmekamp ikke var der i dag. Viljen til å gi gass i et angrep eller for å komme hjem i forsvar, viljen til å strekke hendene i været for å ta ballen litt før motstander og viljen til å stå på uten å gi opp når det blåser motvind i perioder. I tillegg skorter det nok også litt på evnen - kanskje spesielt trengs det mer skuddtrening - ballen går ikke i kurven så ofte som den bør..... Nå er ikke treffsikkerheten 100% i disse årsklassene og skal heller ikke være det - litt må man jo utvikle over tid, men liiiitt mer skuddtrening hadde vel ikke gjort noe.....

Litt kampfakta: KBBK-Hop: 8-12, 0-12, 2-11, 12-12 = 24-47...
Feil: Kirkevoll fikk 15 mot Hops 6
De mest treffsikre var Linn med 8 poeng hos KBBK og Hedda hos Hop med hele 20 poeng.

En ting kan man imidlertid ikke ta fra disse jentene: Basket er gøy og de synes det er morro, selv med tap innimellom. Jeg ble "praiet" av en smilende gjeng ved garderobene etterpå og det ble forlangt lagbilde - igjen! Da satt smilet løst! Så KBBK-jentene lar ikke et skarve basket-tap ødelegge dagen. Vi kommer sterkere igjen neste gang!