Skadeskutt J92-lag i thriller mot Loddefjord!

Det ble fryktelig spennende i Bjarghallen da jenter-92 skulle spille mot Loddefjord på lørdag. Utgangspunktet var ikke det beste. Bare 5 spillere stilte på kampen - de øvrige var på fjellet, var syk eller hadde andre fraværs-årsaker. Lagleder, Anna Marte måtte løpe før kampen da hun er sentral i den nye Kirkevoll-revyen og pappa Helge og undertegnede måtte derfor steppe inn for å hjelpe litt til med taktikken. På toppen av det hele trakket Malin over helt i begynnelsen av kampen og måtte legge seg på gulvet med isposen sin. Vi spilte derfor nærmest hele kampen med 4 spillere mot Loddefjords 8-9.... Det begynte heller dårlig......
Etter 2 perioder lå Loddefjord godt foran og Kirkevolljentene var fryktelig trøtte og motløse. dette kunne vel ikke gå bra? En pep-talk i pausen og litt taktikk-prat hjalp imidlertid bra på.
Vi satset på raske kontringer og Martine fikk beskjed om å stikke raskt frem under gjestenes kurv. Cathinka, Linn og Emily skulle sentre til Martine så raskt det var åpning og i tillegg løpe etter og ta evt. returer under kurven. Dette lyktes vi veldig bra med og etter 3 perioder lå vi under med 2 poeng. Jentene var (om mulig) enda mer sliten, men vi spilte jo beviselig bra og troen var i ferd med å styrkes.

I 4. periode ble det enda tyngre å orke det lille ekstra. Cathinka, som vanligvis rekker noen centimeter høyere enn mange andre, orket knapt å løfte armene og det tæret på kreftene. Trøsten var imidlertid at Loddefjord, tross mange sjansere, var svært lite treffisikker under vår kurv. Da vi også fortsatt hadde sukess med taktikken fra 3. omgang og Martine fortsatt hadde krefter til å løpe, hang vi faktisk utrolig godt med og da det gjensto 1 minutt lå Loddefjord foran med 4 poeng. Det ble til slutt 38-40 til gjestene, men vi var veldig nærmt uavgjort i hvert fall. Martine (til venstre) syntes da det var utrolig godt å sette seg ned og slappe av!
For Kirkevoll var dette for en seier å regne. Vi måtte derfor ta et lagbilde (les: "seiersbilde") etter kampen -
denne gangen med 4 som overvant seg selv i dag og enn som gjerne hadde villet delta. Malin heiet dog friskt fra sidelinjen og bidro på den måte.
På sånne dager lurer jeg litt på hvor foreldrene blir av - dette er jo mye bedre underholdning enn damestafetter i OL!
Så foreldre: Still opp og hei frem Kirkevolljentene - jenter med skikkelig tæl og vinnerinstinkt!!! Du finner forresten flere bilder fra kampen i