TABELL VED AVSLUTTET SERIE

0 Comments

Sterk avslutning av 91-jentene!

J91 fikk en fin avslutning på sesongen med seier mot Gimle på søndag. Vi tapte med 7 poeng i første kampen mot Gimle i høst, og var derfor forberedt på en jevn kamp. Vi tok imidlertid raskt kommandoen i kampen og ledet 8 - 2 etter første omgang, der vi viste frem forsvarsspill av høy klasse. Særlig Ane gjorde en formidalbel innsats og nøytraliserte Gimles nr.5 som er en meget god spiller. Hadde vi vært litt mere treffsikker på lay-up kunne ledelsen ha vært enda større.
I andre periode fikk Gimle til angrepsspillet sitt og begynnte å score jevnt og trutt. Heldigvis klarte vi å svare slik at vi beholdt ledelsen etter en
jevnspillt omgang som endte uavgjort 13 - 13. I tredje periode vartet vi pånytt opp med sterkt forsvarsspill og i tillegg god uttelling på skuddene våre. Med 13 - 4 i denne omgangen hadde vi opparbeidet oss en komfortabel ledelse på 15 poeng.

Siste periode ble preget av mye rot og dårlig returtagning. Etter en liten "alvorstale" i time-outen skjerpet vi oss, og Lene og Charlotte plukket ned
de aller fleste returene! Vi tapte siste periode 3 - 7, men alt i alt var vi godt fornøyde med kampen som endte med seier 26 - 37 til Kirkevoll. Marte bidro med gode skudd og ble kampens toppscorer med 15 poeng. Martine fortsatte det gode spillet og puttet 6 poeng (kunne blitt minst det dobbelte med bedre uttelling på lay-up!). Jeanette, Inga og Petra viste solid jobbing hele kampen (da er alle 8 spillerne våre nevnt!) og bidro til det som ble en solid lagseier!

Vi gleder oss til flere jevne kamper mot Gimle. Dette er et lag med spillere som driver med mye egentrening. Jeg håper vi også kan bli flinkere til å
trene på egenhånd, på ballkontroll, skudd etc. Klarer vi det er jeg ikke i tvil om at Kirkevoll kommer til å være med i medaljekampen neste år. Men da må vi skjerpe oss!

Thomas.
0 Comments

Årets periode av Martine!!

I går (lørdag 1.april) spilte J91 sin nest siste seriekamp denne sesongen. Motstandere i Bjarghallen var Bønes, et lag vi slo klart i begynnelsen av desember (16-61 i Bøneshallen), men som har fått ny entusiastisk trener i vinter og som har forbedret seg jevnt og trutt.
Og starten skulle bli jevnere enn vi likte. En knapp ledelse til oss etter første periode (6-5) ble jevnet ut til pause (14-14). Mye krampaktig kjemping og lite konstruktivt spill får ta skylden for de få scoringene.

Men så bestemte Martine seg. Fra å virke litt ukonsentrert og bare "kaste ballen videre " tok hun nå ansvar, virket veldig konsentrert og "klinte" til. Martine, du var bare STOR. Vi har hele tiden visst at du kan, men slik har vi aldri sett deg spille, over en lengre periode. Du har glimtet til og vist ditt potensiale, men nå storspilte du en halv kamp. I 3.periode satte du 14 !!!! poeng av våre 18. Og Bønes satte bare 2!!! Det var ikke bare slik at du hadde kjempeflaks og traff på alt, for i tillegg til dette hadde du flere andre store sjanser. Bla bommet du på 3 straffer. Det var selvfølgelig flere jenter med på kampen, men idag må vi få skryte litt av deg. Dette var kjempebra og kjempemorro. Flott, Martine!

Etter denne perioden hadde vi 32 og de 16 så det hele var i realiteten avgjort. Men vi holdt fokus også i siste periode, vant denne 12-4 og kampen 44-20.
Nå gjenstår bare søndagens kamp mot Gimle i Gimlehallen. Nattland er klar vinner mens vi etter alt å dømme ender på en 5.plass og holder så vidt Bønes bak oss etter dagen seier.
Scoringsskjema viste at Martine hadde 19, Ane 7, Inga 6, Petra og Marte 4, Lene og Charlotte 2. Hos Bønes toppet Regine Mo med sine 13 poeng.
Arve
0 Comments