Lagleder

Jenter 91 vant overbevisende mot Bønes på bortebane

Selv om det var tidlig på morgenen og noen trøtte fjes å se, var det full fart i jentene i dag og de var klart i ledelsen fra første scoring. De fremmøtte tilskuerne fra Fanabygden var godt fornøyd over resultatet....
(PS: Martine jobber med oppsummering fra kampen - den kommer.......)

Uhyre spennende da Jenter91 slo serieleder Ulriken!

Det ble svært jevnt da KBBKs jenter 91 fulgte Ulriken til døren og var først over dørstokken. Første periode ble vunnet 10-8 av Ulriken, de to neste endte 10-8 til Kirkevoll... Etter en uhyre jevn kamp var det derfor spennende helt til slutt og Kirkevoll ledet med 2 poeng før siste periode. Lagene scoret en gang hver i siste omgang og matchen endte dermed 30-28 til Kirkevoll. Petra og Marte scoret flest poeng, men jentene kjempet som løver - alle som en. I siste periode ble det mest krig og lite uttelling på sjanser, men det gjaldt heldigvis begge lag. Jeanette (bildet) fikk en spennende deb
utkamp med laget. Har lagt ut noen ekstra bilder fra kampen i fotoalbumet til J-91.