Jentene sesongdebuterte med seier over Bønes i dag

Martine og Marte (bildet) sto for de fleste scoringene da Kirkevoll Jenter-91 slo Bønes i Bøneshallen i dag. Men det tok litt tid før "Kirkevollmaskinen" startet i dag. I starten av kampen var det famlende og litt tafatt. De to lagene spilte veldig jevnt og ved slutten av første omgang sto det 14-16 på tavlen. I andre omgang ble det mer sprut over jentene fra Kirkevoll og spesielt Martine fikk inn en god del fulltreffere og da kampen var halvspilt ledet Kirkevoll med 8 poeng med sine 30 mot Bønes sine 22. Etter langpausen gikk det igjen litt trått for våre jenter. Bønes storspilte og spesielt Regine Mo sørget for mange scoringer for hjemmelaget (totalt hele 30 poeng i hele kampen!). Bønes hentet da også inn forspranget og ledet etterhvert med 2 poeng og gikk til pause med 42 mot 40 poeng.

Dermed var det duket for en spennende avslutning. Kirkevoll tok imidlertid kommandoen fra start i 4 omgang og scoret 6 poeng før Bønes kom i gang. Særlig Marte traff kurven jevnt og trutt utover i siste omgang og sikret seier med hele 8 poeng. Det sto dermed 54-62 på tavlen da vi pakket sammen og reiste hjem.

Hovedinntrykket fra kampen er at Kirkevoll-jentene hadde mer tæl og trøkk enn hjemmelaget, samt at de hadde flere spillere på banene som kunne spille forsvar, sette skudd og ta initiativ. Bildet av Ane som gir alt i et angrep (bildet) får gi dere som ikke var til stede et inntrykk av innsatsviljen til et vinnerlag i dag! Bønes imponerte også til tider og vi skal se opp for dette laget i kommede matcher. Denne gang fikk de også 2 spillere på skadelisten helt på slutten av kampen. God bedring til dem!