Årets periode av Martine!!

I går (lørdag 1.april) spilte J91 sin nest siste seriekamp denne sesongen. Motstandere i Bjarghallen var Bønes, et lag vi slo klart i begynnelsen av desember (16-61 i Bøneshallen), men som har fått ny entusiastisk trener i vinter og som har forbedret seg jevnt og trutt.
Og starten skulle bli jevnere enn vi likte. En knapp ledelse til oss etter første periode (6-5) ble jevnet ut til pause (14-14). Mye krampaktig kjemping og lite konstruktivt spill får ta skylden for de få scoringene.

Men så bestemte Martine seg. Fra å virke litt ukonsentrert og bare "kaste ballen videre " tok hun nå ansvar, virket veldig konsentrert og "klinte" til. Martine, du var bare STOR. Vi har hele tiden visst at du kan, men slik har vi aldri sett deg spille, over en lengre periode. Du har glimtet til og vist ditt potensiale, men nå storspilte du en halv kamp. I 3.periode satte du 14 !!!! poeng av våre 18. Og Bønes satte bare 2!!! Det var ikke bare slik at du hadde kjempeflaks og traff på alt, for i tillegg til dette hadde du flere andre store sjanser. Bla bommet du på 3 straffer. Det var selvfølgelig flere jenter med på kampen, men idag må vi få skryte litt av deg. Dette var kjempebra og kjempemorro. Flott, Martine!

Etter denne perioden hadde vi 32 og de 16 så det hele var i realiteten avgjort. Men vi holdt fokus også i siste periode, vant denne 12-4 og kampen 44-20.
Nå gjenstår bare søndagens kamp mot Gimle i Gimlehallen. Nattland er klar vinner mens vi etter alt å dømme ender på en 5.plass og holder så vidt Bønes bak oss etter dagen seier.
Scoringsskjema viste at Martine hadde 19, Ane 7, Inga 6, Petra og Marte 4, Lene og Charlotte 2. Hos Bønes toppet Regine Mo med sine 13 poeng.