Neste kamp J91 går tidlig lørdag morgen!

Jenter 91 må stå tidlig opp på lørdag (3. desember). De spiller i Bøneshallen allerede kl. 08:30 om morgenen. da møter de Bønes i Bøneshallen. Vi får håpe de er uthvilt og ikke får frokosten i vrangstrupen! Happy
|

Uhyre spennende da Jenter91 slo serieleder Ulriken!

Det ble svært jevnt da KBBKs jenter 91 fulgte Ulriken til døren og var først over dørstokken. Første periode ble vunnet 10-8 av Ulriken, de to neste endte 10-8 til Kirkevoll... Etter en uhyre jevn kamp var det derfor spennende helt til slutt og Kirkevoll ledet med 2 poeng før siste periode. Lagene scoret en gang hver i siste omgang og matchen endte dermed 30-28 til Kirkevoll. Petra og Marte scoret flest poeng, men jentene kjempet som løver - alle som en. I siste periode ble det mest krig og lite uttelling på sjanser, men det gjaldt heldigvis begge lag. Jeanette (bildet) fikk en spennende deb
utkamp med laget. Har lagt ut noen ekstra bilder fra kampen i fotoalbumet til J-91.
Ole Tom
|

Neste kamp er søndag 27.11!

Det ble ikke kamp på jentene i Bjarghallen lørdag, men i morgen er det kamp i Landåshallen kl. 17:15 mot Ulriken! Etter kampen mot Natland der forrige helg blir det garantert artig å se på også denne gangen!
|

Fotoalbum for laget er på plass!

De første bildene av laget og spillerne er lagt i et nytt fotoalbum. Ta en titt da vel!
|

Kamp i Landåshallen søn. 20 nov, Nattland – Kirkevoll 35-31

Vi hadde en kjempe gøy og spennende kamp i dag. Nattland dro fra oss i starten. Vi stresset i angrep og var ikke alltid helt flink å holde mannen vår i forsvar. En del feil passninger og sløsing med skuddsjanser. Midtveis lå vi under med ca 15 poeng. I siste omgang ledet de me mange poeng men så! BANG! Vi slo til! 3 min før slutt lå vi likt. men så noen sekunder før kampen ble blåst av så var Nattland heldig å fikk to scoringer, og vant kampen (så vidt)! Men alle på laget er kjempefornøyde med kampen, spesielt siste omgang! Det var kjempebra innsats på alle mann!
Og så må vi jo takke den flotte heia gjengen, foreldrene! Bra spilt jenter!!