KIRKEVOLL-GUTTA VANT IGJEN!

Yoan møtte opp for Kirkevoll i god tid. Han trodde kampen startet kl halv ti. Einar og trener kom ca kl ti. Men så varte det og rakk før flere spiller kom. Jonas og Henrik dukket etterhvert opp men.....hvor ble resten av. Vi begynte å ringe rundt og etterlysete spillere. Klokken nærmet seg halv elve og Helge ( far til Henrik ) " heiv " seg i bilen og fikk hentet Joakim og  Aleksander. Kampen startet derfor for seint, men etter som en kan møte 15 min forseint til kamp godtok dommerne dette......

Jonas åpnet kampen med å skaffe Kirkevoll kampens første mål. Videre skaffet han laget de ni første poengene. Etter føreste omgang var stillingen 15 - 4 til Kirkevoll.
Etter andre omgang var stillingen 30 - 9, tredje omgang: 44 - 9 og fjerde omgang 52 - 15.
Jonas skårte flest mål i kampen med 17 p,  Aleksander 13, Yoan 10 p, Einar 8p, Henrik 4p.
Kirkevoll ledet kampen fra start men Gimle 3 skal ha ros for at de aldri gå opp kampen. De kjempet til siste sekund. Det var i den siste omgangen de skårte flest mål. Det var en både spennende og gøy kamp å se på.
Kirsten Åsgard

STOLTE KBBK-GUTTER SLO ULSET-2

KBBK-guttene var veldig stolte etter å ha vunnet over Ulset 2 sist lørdag. «Jeg er veldig stolt over framgangen til laget siden vi begynte!», sier Jonas.
Men nå over til den nylig spilte kampen mot Ulset. I begynnelsen av kampen gikk den første scoringen til Kirkevoll av Henrik, og perioden fortsatte med litt scoringer av begge lagene og perioden ender 8-5 til Kirkevoll! Utover andre periode var det Ulset som tok ledelsen og perioden endte 15-14 til Ulset! Så var kampen halveis over og guttene var kjempeslitne siden det bare var 5 stykker på kamp. (Marcus møtte opp, men kunne ikke spille siden han falt på isen før kamp) Men guttene gir ikke opp! De fortsetter å spille og slår til med masse scoringer, men kanskje ikke det beste forsvaret, og perioden ender 25-21 til Kirkevoll! Også sist men absoulutt ikke minst siste periode. Guttene var bestemt på å vinne, og ettersom de var i ledelsen fikk de beskjed å bruke litt lang tid på angrepene. Begge lagene scorte litt, men Kirkevoll lå over og kampen endte 30-25!!
«Det var en litt for spennende kamp!», sier coach Roy.

Ulset hadde ikke med lisenser så KBBK- guttene kunne egentlig blitt hjemme og vunnet 20-0!
Så guttene gikk hjem stole og kjempefornøyde og skal være klar til neste kamp mot Frøya!
Scoringer : Jonas- 16p, Yoan- 4p, Einar- 4p, Aleksander- 4p og Henrik - 2p.

Jonas

SEIER MED GOD MARGIN MOT LODDEFJORD!

Sandslihallen 03.10.10, kl 13.30. I dag stilte Kirkevoll med seks spillere; Jonas, Joachim, Henrik , Einar (bildet) , Herman og Marcus F. Alle var ute i god tid og hadde betalt startlisensen. De var litt spente på hvem som skulle ha trener- ansvaret for dem etter som Petter skulle dømme kampen. Den jobben tok Signe. Einar sier hun var flink. Guttene synes det var stas å få spille i drakter, for noen var dette første gangen.
Guttene stilte med godt humør og var motiverte for kamp. Den forrige kampen tapte de 28 -22. I den kampen hadde de ingen innbyttere, i dag hadde de en innbytter. De skulle i alle fall gi alt. Marcus F spilte sin første kamp i dag.

Jonas ga laget en god ledelse fra start. Da det var gått tre minutter av kampen hadde han skaffet laget seks poeng. Deretter fikk Loddefjord to poeng. Videre skårte Jonas, Henrik og Joachim , og ved pause var stillingen 12 – 2 til Kirkevoll.
I de neste omgangene holdt Kirkevoll frem med å skåre. Marcus (bilde nr 2) hadde en sterk debut på laget og traff kurven ved flere andledninger. Etter andre omgang var stillingen 28- 2, tredje omgang 48 – 3 og fjerde omgang 62 – 9. Kampen var preget av godt lagspill. Kampen var spennende til tross for at Kirkevoll ledet overlegent. Mye fint spill med fine pasninger og godt samarbeid mellom spillerne gjorde det gøy å se på kampen. Loddefjord skal ha skryt for at de skaffet seg seks av sine ni poeng i siste omgang, et tegn på at de ikke ga opp.
Mål: Jonas 24 p, Marcus F. 18p, Einar 12 p, Joachim 4 p, Henrik 2p, , Herman 2p.
Godt jobbet gutter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi gleder oss til neste kamp. (ps! kanskje det brakte lykke at så mange foreldre stilte på kampen i dag.)
Du finner bilder fra kampen i guttenes fotoalbum HER.