DUKET FOR REMATCH MOT BØNES!

JK, Bønes - Gimle/KBBK, Bøneshallen 11.02.07 kl 1900.
Dagen etter at JK laget hadde slått Bønes 59-50 i en comeback kamp var selvtillitten skyhøy hos jentene, og med Birte og Petra på plass denne gangen var trener Joakim litt tryggere før kampstart. Faktisk så trygg at han ønsket å bruke forsvar som vårt primære angrepsvåpen, og det skulle vise seg å fungere overanskende bra. Bønes stilte med forsterkninger selv i spiller nr 14 H.Tavle, men det spilte liten rolle da forsvaret vårt resulterte i turnover på turnover (miste ballposisjon) for hjemmelaget og resulterte i at jentene kontret Bønes i senk. Og ved etablert angreps spill hadde de god spacing (avstand mellom spillerne), som gav god svinging (passnings veksling) og resulterte i rom for kutter, driver og skudd.
Birte fyrte opp med 2 raske 3 poengere og puttet 2 driver i 1.periode, mens Ane fortsatte der hun slapp dagen før med driver som resulterte i layups og straffer, og med et forsvars spill som er hjørnesteinen i hele lagets forsvars taktikk. Anna Maria virket som var kvitt sykdommen, og nettet 4 langskudd for 8 poeng etter 1 periode, og Gimle ledet med 21 poeng (10-31).
2.periode bar preg av en trygg ledelse som vi red på, og kunne benytte anledningen til å utforske ulike matchuper. Ane puttet 8 nye poeng før pause, og en syk Petra tok plutselig av og drivet mot kurven som besatt gang på gang. Det stod 24-49 til pause.
Eksperimenteringen fortsatte i 3.periode og alle jentene fikk vise hva de stod for i forsvar systemene, noe mer suksess enn annet, men en god erfaring. Etter en kjapp timeout og tilbake til opprinnelig forsvars taktikk, var det over og ut med Bønes. Steals på steals fra Ane, Birte og Anne Maria i forsvar stengte angreps spillet til Bønes helt ute. Bønes gikk uten scoring for 5 minutter mens våre jenter puttet 14, og det stod 71-35 etter tre perioder. Gimle vant siste periode 15-11 som resulterte i en 40 poengs seier (86-46), som vi må si å være fornøyd med.
Birte scoret hele 31 poeng, med imponerende 3 poengs skyting (5 av 8 3.pts skudd). Ane hadde 21 poeng til tross for en dårlig dag fra straffelinja (3 av 14 st.skudd), men storspilte i forsvar. Petra var dagens lyspunkt med sin driving, og noterte 10 poeng kun timer etter at hun hadde løpt i garderoben pga sykdom. Anna Maria scoret også 10 og spilte en gjennomført imponerende kamp. Ellers scoret Aleksandra, Marte og Inga 4 hver, og Kristina 2 .