SKADEPREGET JUNIORLAG STO DISTANSEN MOT BØNES!

JK, Gimle/KBBK - Bønes, Gimlehallen 10.02.07 kl.1430.

Sykdom, skader og fravær preget Gimle/Kirkevoll's JK lag, da de skulle møte Bønes i Gimlehallen lørdag. Sentrale spillere som Katrine og Ragnhild var ute pga sykdom, mens Birte var fraværende pga Elitekamp. Anne Maria (på bildet) stilte tiltross for forkjølelse og Kristine sleit med en vond rygg.Med allerede to spilte kamper samme dag for flere av spillerne, så det mørkt ut for laget da de møtte et godt og organisert Bønes lag.
Jentene startet rustent etter en lang periode uten kamptrening, og forsvaret slet med både hjelpeside og matchup problemer. Bønes' spiller nr.13 S.Monsen styrte kampen for bortelaget utenfra, mens nr.6 S.Toftevåg scoret 6 lette poeng fra post posisjon i 1.periode. Ane var vår eneste stabile trussel i angrep og holdt oss inni kampen ut perioden. Stillingen stod 12-15 til gjestene fra Bønes.
David's (trener Bønes) taktikk fungerte videre i 2.periode og Bønes' S.Toftevåg herjet inside med jentene våre, og scoret hele 10 av lagets 14 poeng i 2.periode. Men Gimlejenten fortsatte å angripe bak driver fra Ane og skudd fra Kristine, så stillingen stod 23-29 til gjestene ved pause.
Pausen ble benyttet til å helomvende forsvars taktikk, og jentene var innstilt på å spille mer organisert i 3.periode. Ane overtok toppscorer Toftevåg i forsvar og stengte henne totalt ute resten av kampen, mens resten av jenten organiserte seg i en 'switch-taktikk' som totalt forvirret resten av Bønes angrepet. I angrep kom Marte som ut fra blå himmel og satte fyr med skuddene sine, og nettet 8 poeng i 3.periode, mens Ane fortsatte å drive inn 7 nye poeng. Kampen var snudd og Gimle ledet  plutselig 40-39 etter 3 perioder.
Jentene våre hadde fått blod på tann, og kom ut i 4.periode som besatt på å kjøre over gjestene. Anne Maria stengte Bønes' Monsen helt ut, så gjestene gikk scoringsløs halve perioden og plutselig så hadde Gimle tatt en 10 poengs ledelse (49-39) som stod kampen ut. Kampen endte 59-50 til våre jenter. Ane ble kampens toppscorer med 22 poeng, etterfulgt av Bønes S.Toftevåg med 20 (men kun 4 i 2.halvdel). Ellers scoret Marte 14, Kristine 11, Anne Maria og Inga (bildet) 6 hver.