Storegutta tapte mot Flaktveit

I sesongens nest siste seriekamp ble det (ikke uventet?) tap for Ulset/Flaktveit i Bjarghallen idag (18/3). Sist vi møtte dem (12.feb.) tapte vi så klart som 110-61. I dag ble det "bare" 69-98-tap, så vi får trøste oss med at tapet ble 20 poeng mindre denne gang og leve i det håpet at det er vi som er blitt bedre og ikke dem som er blitt dårligere.
Det svingte litt i hele kampen. De tok ledelsen 13-2 før vi svarte og lå bare 4 under til første pause (15-19). Så fulgte vi hverandre stort sett gjennom 2. periode der vi for første gang gikk i tet like før pausen (42-40).
Men dette likte tydeligvis ikke F/U. Innsatsen ble skrudd opp et hakk eller flere i 3.periode og de dominerte stort. 26-5 sier alt om denne perioden. Vi var rett og slett sjanseløse.
Det kom seg litt i siste periode, men løpet var for lengst kjørt. Men totalt sett gjorde guttene en flott kamp. Ulset/Flaktveit ligger tross alt på 2.plass på tabellen bare 2 poeng etter serieleder Os. Og akkurat Os har vi i siste seriekamp 2.april i Oshallen. Det er vel urealistisk å regne med poeng i den kampen. Uansett ser det ut til at vi ender som nr 4 av 8 lag i divisjonen. Vi har Ulriken 2 poeng foran. De har også Os igjen i siste kampen så der får vel heller ikke de poeng. Men de har en hengekamp mot bunnlaget Kvam så vi tar nok ikke dem igjen uansett.
Serien er ikke ferdig ennå, men en foreløpig konklusjon må bli: Bra jobbet, gutter. Dette er jo første år i divisjonssystemet. Vi håper dere står på videre.
Scoringslisten idag ble seende slik ut: Arvid 24 (derav 6 3-poengere!!), John Andrè 16, Jostein 15, Frode 7, Ole Jørgen 5 og Morten 2.
Arve
0 Comments