J89 hadde ingen problemer med Loddefjord i dag

De eldste jentene sover lengst og varmer opp minst, men vinner likevel! I dag var det heller ikke snakk om mye oppvarming. Oppvarmingstiden gikk stort sett med til å sitte og prate, men da kampen først startet
kom de etterhvert i siget.
Det startet rolig med en åpning på 13-7 mot Loddefjord-jentene. I 2. og 3. omgang økte Kirkevoll jevnt og trutt og de vant disse omgangene med h.h.v. 8 og 9 poeng. Etter 3 omganger var dermed stillingen 45-22 og det var klart for å gire om. De neste 10 spilleminuttene var hjemmelaget absolutt best og scoret 27 poeng mot gjestenes 12. Det endte dermed med 72-34 etter full tid. På bildet er det Martine som runder en Loddefjord-spiller. Innsatsviljen er det ingenting å si på! Flere bilder fra kampen ligger bakerst i