89-jentene måtte slite.......

...... mot Ulriken i dagens kamp (18/3) i Bjarghallen. Dette Ulrikenlaget, som ligger sist på tabellen med bare en seier etter 10 kamper, er idag sterkere enn tabellsituasjonen skulle tilsi. De har tapt en del relativt jevne kamper, men har hatt en flott fremgang i løpet av sesongen. I siste kamp tapte de med 6 for Bønes og i kampen før det fikk de sin hittil eneste seier (slo Loddefjord klart).

Kanskje vi trodde det skulle bli lett? Vi kom i hvert fall tidlig på etterskudd. Etter første 10min lå vi under 10-14 og først halvveis i 2.periode var vi foran. Og der ble vi, men bare så vidt. Ved sidebytte stod det 26-23 til oss. Denne ledelsen økte vi sakte men sikkert gjennom 3.periode slik at vi var 10 foran frem til siste pause. Luken holdt vi til ca halvveis i perioden, men Ulriken kom sterkt mot slutten. Amanda og de andre jentene kjempet godt og slåss om ballen (se bildet). De siste 7 poengene i kampen ble satt i vår kurv. Dermed endte kampen med en knepen 3-poengsseier til oss. Kan det være nødvendig å gjøre det så spennende, jenter?
Nå ligger vi på 3.plass i 89-serien. Øverst troner suverene Hop med Brattholmen på en like klar 2.plass. På plassen bak oss med 4 poeng mindre, ligger Bønes. De har Loddefjord og Brattholmen igjen mens vi har Ulset. I tillegg har vi et innbyrdes oppgjør (+ denne Hopkampen vår, som det virker som kretsen ikke har klart å ta noen avgjørelse påWinking. Slår vi Bønes har vi store sjanser på bronsen. Det går mot en spennende avslutning.
Scoringslisten ble idag toppet av Katrine med sine 24 poeng. Deretter kom Birgitte (7), Amanda (5), Inga (4), Andrea (4), Pia (3), Anna Marte (2) og Ane S (2).